Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Last van een ongelijke vloer? Kies voor verstelbare meubelpoten

Last van een ongelijke vloer? Kies voor verstelbare meubelpoten

Wij bij Meubelpootjes.nl zijn dol op oude, karakteristieke woningen. Niets is jaloersmakender dan glas in lood, een doorleefde houten vloer of een authentieke ronde voordeur. Mocht je wonen in huis dat gebouwd is voor 1970 dan heb je vast ook een aantal nadelen ervaren van een oudere woning. Een van de veelvoorkomende problemen is een ongelijke vloer. Heb jij hier ook last van? Lees dan snel verder, want wij hebben een handige oplossing hoe je dit probleem goedkoop en eenvoudig kan oplossen!

Plaats verstelbare poten onder jouw meubels

Het fijne aan verstelbare meubelpoten is dat je hiermee zeer gemakkelijk de hoogte van jouw meubel kan aanpassen. De meubelpoten kan je plaatsen onder allerlei meubels. Denk bijvoorbeeld aan jouw bank, tafel of dressoir.

Verstelbare poten passend in iedere stijl

Als specialist in meubelpootjes beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment. Van moderne verstelbare meubelpootjes tot aan klassieke tafelpoten; je vindt het bij meublpootjes.nl! Klik op de menubalk en bepaal voor welk meubel jij nieuwe meubelpoten wilt uitzoeken. Selecteer vervolgens aan de linkerkant van de pagina ‘verstelbaar’ en ontdek zo alle mogelijkheden.

Zelf aan de slag met meubelpootjes?

Ga zelf aan de slag met onze meubelpootjes en zorg ervoor dat schuivende meubels verleden tijd zijn. Klik hier en bekijk hoe jij jouw meubelpootjes kan vervangen. Heb je nog een vraag over onze producten? Neem gerust contact met ons op via de contact pagina of kijk eens op ons blog pagina over het vervangen van poten.