Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Verhoog makkelijk en snel uw meubels

Verhoog makkelijk en snel uw meubels

Een huis is meestal zo ingericht dat je overal goed bij kunt. En het voelt als een thuis omdat alles staat waar het hoort te staan. Toch is het soms verstandig of zelfs noodzakelijk om een stoel, bed of een meubelstuk hoger te kunnen zetten. Dat kan gaan om een esthetische reden, bijvoorbeeld omdat de nieuwe bank er beter uitziet op wat hogere pootjes.
Maar vaak worden een verhoging ook gekozen om een bed tijdelijk of permanent aan te passen. Bij de verzorging tijdens en na een zwangerschap, bij ziekte, of gewoon omdat een hogere instap gewoon prettiger is, bij al die voorbeelden voegt de aanpassing van de hoogte echt iets toe.

Onze verhoger is een kunststof meubelpoot die veel wordt verkocht om kasten, stoelen, bedden en banken te verhogen. Het is een goed voorbeeld van een functioneel vormgegeven object dat op verschillende manieren kan worden gebruikt.

Veiligheid bedverhoger

Eén van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerp was de veiligheid van de verhoger. En bij het aanpassen van bijvoorbeeld de hoogte een bed is de veiligheid van de constructie zelfs essentieel. Want al lijkt een eigen bedachte oplossing soms voldoende, vaak is dat niet het geval: een bed kan gemakkelijk van houten blokken, boeken of bierkratten afglijden, simpelweg omdat deze creatieve oplossingen niet voor dat doel zijn ontwikkeld. Onze verhogers zijn daarvoor wél ontwikkeld. Zij zijn belastbaar tot 70 kilo per stuk en kunnen niet wegglijden. En door de opstaande rand van de verhoger kan ook de poot van het bed niet van de verhoger afglijden.

Ergonomie

Bij de ontwikkeling van onze verhoger is vanuit ergonomisch oogpunt gekeken naar verschillende toepassingen. Daarom hebben we gekozen voor verhogers die in 3 stappen te verhogen zijn tot maximaal 20 centimeter. Dit lijkt misschien een detail, maar de dagelijks verzorging van een zieke kan extra belastend zijn omdat een bed niet op de juiste hoogte is ingesteld. Onze verhoger kan in drie stappen op de beste hoogte worden ingesteld. Daarnaast belemmeren de verhogers u niet in uw bewegingsvrijheid : u kunt dichtbij het bed blijven staan zonder dat de verhogers in de weg staan. Daarom is specifiek gekozen voor een vierkante en taps toelopende vorm.

Duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van de verhogers hebben we kunststof van zeer hoge kwaliteit gebruikt. Het materiaal is waterdicht, slijtvast en verkleurt ook niet bij gebruik buitenshuis. De verhogers zijn verder mooi afgewerkt in een matzwarte kleur zodat ze ook geschikt zijn om een kast, bank, fauteuil of televisiemeubel te verhogen. Hiermee verfraaien ze uw interieur zonder teveel de aandacht op te eisen.

Tip!

Heeft u onze verhogers gekocht en zijn ze na een tijdje niet meer nodig? Wees vooral niet bang om te experimenteren! De verhogers worden ook vaak opnieuw gebruikt voor doe-het-zelf projecten, als etagères voor balkonplanten of om tuinmeubilair op de juiste hoogte te krijgen!