Snelle en gratis verzending in EU Ma-Vr voor 23:45 besteld = morgen in huis 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 3644 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Toch niet tevreden over je product? Of wilt je het misschien ruilen voor een ander product? Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om, zonder opgaaf van redenen, het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jouw geassembleerde of gespoten producten. De verzendkosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Pakketten dienen direct naar ons retouradres gestuurd te worden en kunnen door ons niet opgehaald worden bij servicepunten. We raden je aan om de retourzending verzekerd terug te sturen, kwijtgeraakte pakketten kunnen we niet verwerken.

Je kunt een retouraanvraag heel makkelijk en snel aanvragen. Hou je ordernummer (bijv: 100012345) en e-mailadres bij de hand om verder te kunnen gaan. Wij zullen na ontvangst van de retourzending en na controle op eventuele beschadigingen de gehele aankoopsom binnen maximaal 14 dagen na herroeping aan je terugstorten.

Retouraanvraag nu starten

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Indien wij reeds een betaling van je hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom aan u terugstorten.