Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:00 besteld = morgen in huis 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 2855 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1
Verhoog makkelijk en snel uw meubels

Verhoog makkelijk en snel uw meubels

Een huis is meestal zo ingericht dat je overal goed bij kunt. En het voelt als een thuis omdat alles staat waar het hoort te staan. Toch is het soms verstandig of zelfs noodzakelijk om een stoel, bed of een meubelstuk hoger te kunnen zetten.
Doe-het-zelven met meubels: terug van weggeweest

Doe-het-zelven met meubels: terug van weggeweest

U kent het vast wel: u ziet in een woonboulevard een tafel staan dat u aanspreekt. Maar eigenlijk had het tafelblad van een ander materiaal moeten zijn, hadden er andere poten onder moeten zitten of voldoet het meubel niet qua formaat of hoogte. Verder zoeken naar de tafel die wél aan al uw wensen voldoet, is natuurlijk een optie.
Hoe hoog is een boxspring?

Hoe hoog is een boxspring?

De standaard en meest optimale hoogte voor een boxspring bed is 55 tot 60 centimeter. Bij rugklachten is het raadzaam om een hoger bed te nemen, dit is afhankelijk van de lengte van uw lichaam. Hierdoor hoef je minder te bukken bij het opmaken van het bed en zal uw rug minder belast worden bij het in- en uitstappen.
Trends uit de jaren 60 weer helemaal in

Trends uit de jaren 60 weer helemaal in

Van oorsprong vinden de hairpin poten hun oorsprong in de Verenigde Staten. Vlak na de tweede wereldoorlog kreeg Henry P. Glass de opdracht om een modern ontwerp te maken voor tuinmeubels. Rond 1950 heeft hij toen het eerste meubelstuk met hairpinlegs ontworpen en uitgebracht. Het ontwerp van deze lijn meubelen trok in de designwereld veel aandacht. Het ontwerp paste geheel in een nieuwe stroming, die later het minimalisme genoemd werd.