Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Top 5 tafelpoten 2020

Top 5 tafelpoten 2020

2020 was het jaar waarin alles anders was dan normaal. Gelukkig was er een ding niet zo anders; onze top 5 tafelpoten. Ben je benieuwd welke tafelpoten jullie massaal in 2020 kozen? Lees dan snel verder!

1. Zwarte massief stalen U tafelpoot 71 cm (koker 80x8 mm)
U tafelpoot 71 cmOp nummer 1 staat deze moderne zwarte stalen U tafelpoot. Kenmerkend aan de poot is haar strakke vormgeving. Deze industriële tafelpoot zal zorgen dat jouw tafel luchtig en ruimtelijk oogt. Lees alles over deze tafelpoot hier!

2. Zwarte matrix tafelonderstel 72 cm (koker 10 x 10)
Matrix poot 73 cmDe volgende poot is de perfecte keuze voor als je de ruimte aan de kopse kant vrij wilt houden. Dit is namelijk een matrix poot die in het midden van de tafel wordt bevestigd. Hierdoor heb jij geen poot aan de zijkant van de tafel en benut je de ruimte optimaal!

3. Zwarte trapezium tafelpoot 72 cm
Trapezium tafelpoot 72 cmDeze zwarte trapezium tafelpoot zal zorgen voor een wat speelsere uitstraling in vergelijking met de voorgaande tafelpoten. Toch past de tafelpoot ook perfect in zowel een strak als industrieel interieur. Daarnaast is deze meubelpoot ook in het wit verkrijgbaar!

4. Zwarte U tafelpoot 72 cm (koker 10 x 4)
U tafelpoot 72 cmHé daar is hij weer, de U tafelpoot. Toch is deze meubelpoot anders dan de eerste meubelpoot. Dit komt omdat de profielmaat van de massieve koker bij de eerste tafelpoot 8 cm is en bij deze tafelpoot 10 cm. Deze zwarte u tafelpoot is dus iets breder, wat zal zorgen voor een robuuste uitstraling.

5. Zwarte X tafelpoot 72 cm (koker 10 x 4)
X tafelpoot 72 cmLast maar zeker not least, deze zwarte X tafelpoot. Deze meubelpoot was vorig jaar ook al favoriet bij jullie en wij snappen waarom! De X-vorm zorgt een robuuste en industriële en past perfect onder een mooi houten blad. Net als de trapezium tafelpoot is deze poot ook in het wit verkrijgbaar!

Zo, dat waren de toppers van 2020! Staat jouw favoriete tafelpoot er ook tussen? Mocht je op zoek zijn naar een kleinere meubelpoot lees dan vooral onze andere blog. Daar vertellen we je meer over de populairste meubelpoten van 2020 die kleiner zijn dan 20 cm!