Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5679 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Geef jouw tuinmeubels een nieuwe look!

Geef jouw tuinmeubels een nieuwe look!

De zon laat zich steeds vaker van haar zelf zien en de zomermaanden zitten eraan te komen. Oftewel het is nu het moment om te zorgen dat jouw tuinset gereed is voor de komende zomermaanden. Ben je benieuwd hoe je jouw tuinmeubelen een nieuwe look kan geven? Scroll dan snel naar beneden!

Zorg voor een schone basis

Voordat je aan de slag gaat met het pimpen van jouw tuimeubel is het belangrijk dat deze goed schoon is. Wist je dat jouw tuinmeubelen eenvoudig en op een natuurlijke manier kan schoonmaken met behulp van een sopje bestaande uit; warm water, groene zeep en soda? Handige tip he! Geef jouw tuinmeubelen de voeding die ze nodig hebben

Tuinmeubelen hebben in Nederland heel wat te verduren

Niet gek dat ze naar verloop van tijd slijten of hun kleur verliezen. Het is daarom altijd verstandig om houten meubels regelmatig te behandelen met houtolie of een ander verzorgingsproduct. Als je jouw meubel een andere kleur wilt geven dan kan je kiezen voor tuinbeits. Naast transparante beits zijn er ook ontzettend veel dekkende varianten. Dit geef hetzelfde effect als verf en is ideaal voor als je echt even wat anders wilt.

Tijd om meubelpootjes uit te zoeken!

Als jouw meubel schoon en behandeld is, is het tijd om aan de slag te gaan met de meubelpootjes. Wist je dat je op onze website ontzettend veel meubepoten kunt vinden die geschikt zijn voor buitenmeubelen? Je bekijkt ze hier op onze pagina voor tuinmeubels.

TIP! Heb je een leuk rond blad? Plaats dan onze zwarte retro tapse meubelpoten eronder en maak zo zelf een salontafel voor buiten. De pootjes kan je overigens ook prima gebruiken voor jou loungebank!

Nog leuke kussentjes erbij en jouw buitenset ziet er weer als nieuw uit! Zoals je ziet hoeft het niet veel tijd en geld te kosten om jouw (tuin)meubels een andere uitstraling te geven. Heb jij vaker zo’n DIY-project uitgevoerd?